Waarvoor kan je bij Sophie terecht ?
- bloemen, planten en decoratieartikelen
- decoratie van feestzalen, banketten en winkels
- advies bij inrichting huis en winkels
- verhuren van planten en decoratieartikelen
- abonnementen voor geregelde leveringen
- onderhoud planten
- boeketten van de week

 

 
Reeds vanaf haar prille jeugd was Sophie gefascineerd door de bloemen, planten en kleuren in de natuur. Daarom besloot zij al op zeer jonge leeftijd haar studies aan te vatten in die richting.

Na het bekomen van haar diploma middelbare als bloemist aan de tuinbouwschool Elishout te Brussel en een vervolmakingsjaar aan het Provinciaal Instituut voor Tuinbouw te Mechelen specialiseerde zij zich verder gedurende drie jaar aan het Hoger Kempisch Vormingsinstituut voor Land en Tuinbouw om uiteindelijk het diploma van Meester Bloembinder te bekomen.

Na enkele maanden gewerkt te hebben in een bloemenzaak besliste Sophie om haar creativiteit tot uiting te brengen in een eigen moderne zaak en zo werd op 15 september 2000 de winkel "Sophie's Choice" geopend te Alsemberg.

Orginaliteit en kwaliteit zijn de grootste streefdoelen van Sophie dewelke zij in haar boeketten en bloemstukken telkens opnieuw tot uiting brengt. Bloemen, kleuren en lichtinval bepalen mede de gezellige inrichting van je huis, daarom kan je bij Sophie eveneens terecht voor de decoratieve elementen.